Diensten Hart Zaken


Wandelwerken

Wandelen is mijn grootste inspiratie- en oplaadbron. Het brengt altijd rust en ruimte. Wandelwerken is dan ook ontzettend leuk.

Samen wandelen en een onderwerp, thema al wandelend uitdiepen, eigen maken, ontleden. Net wat er nodig is.

Wandelwerken kan als jij rust en ruimte zoekt, wilt opladen, en een lastig thema wilt doorgronden. Al wandelwerkend gaan we daar dan mee aan de slag. Het wandelen zelf en de natuur, brengt altijd iets bijzonders in het thema.

Wil je met mij wandelwerken? Stuur me een mailtje!

Ouderschap & partnerschap

Hoe blijf je in dialoog over de opvoeding van de kinderen? In the heat of the moment, ben je het weleens even helemaal niet eens met elkaar. Of erger je je al een tijdje over een specifieke aanpak. Hoe zorg je dat je toch in gesprek blijft hierover? Hoe zet je steeds je kind centraal samen, in plaats van jezelf?

En als het niet over de kinderen gaat, gaat het misschien wel gewoon over jullie relatie. Ook daar is het belangrijk om in gesprek te blijven.

Ik help je dialogische uitgangspunten te hanteren om in gesprek te blijven. In plaats van te discussiƫren samen, een onderzoekend gesprek te voeren.

Coaching & mediatorschap

Als het nodig is om er samen uit te komen, met hulp van een neutraal luisterend oor, wil ik dat graag voor jullie zijn. Ik ben nergens voor of tegen. Vanuit een neutrale positie help ik jullie in gesprek te gaan over bijvoorbeeld opvoeden in twee huizen. Of help ik jullie om een volgende stap te zetten door vanuit een neutrale positie het gesprek te begeleiden over een door jullie gekozen onderwerp.

Transities van afscheid & nieuw begin

Zit je in een transitie naar iets nieuws? Moet je een knoop doorhakken? Ruimte maken om stil te staan bij wat is en moet komen? Ik hoor heel graag waar je staat en wat je nodig hebt en ontdek samen met je wat ik kan betekenen daarin.

Ritueelbegeleiding

Op zoek naar een ritueel om een overgang naar iets nieuws te maken? Markeren van een nieuw begin? Vormgeven van een afscheid? Ik help je graag!